21 Μαΐου 2012

Θέλουμε Βουλή αθέων και πολέμιων της Εκκλησίας;

Ας αντιληφθούν οι ιεράρχες και ορισμένοι κληρικοί (που παρασύρθηκαν από τις σειρήνες της προπαγάνδας και έδωσαν "γραμμή" να στηριχθούν τα "μικρά, κινηματικά" κόμματα), ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια "πειραματισμών" και ότι μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αντιθέτως, είναι ορατός ο κίνδυνος να οδηγηθεί η Εκκλησία μας σε οδυνηρές περιπέτειες, μαζί με το Έθνος και το Λαό. Η πολιτική αντιπαράθεση, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, απαιτεί να υπερψηφισθεί εκείνη η πολιτική δύναμη, που βρίσκεται παραδοσιακά κοντά στην Εκκλησία, διασφαλίζοντας την ιστορική συνέχεια και την προστασία της εθνικής της αποστολής.
Κυρίως, να ανακοπεί η ενίσχυση κομμάτων που ανοίγουν το δρόμο στο φαινόμενο Τσίπρα και τις διάφορες "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν κατάργηση όλων εκείνων που έχουν θεσμοθετηθεί σχετικώς με την Αγία Εκκλησία μας. 
Είναι χρέος, όλου του ιερού κλήρου και του ευσεβούς και φιλοχρίστου Λαού, να πούμε όχι σε εκείνους που θέλουν: Τον βίαιο χωρισμό της Εκκλησίας μας, την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία, την διακοπή της μισθοδοσίας των κληρικών μας, την δήμευση της περιουσίας ναών και μοναστηριών.
Είναι χρέος, όλων μας, να γίνουμε ΑΝΑΧΩΜΑ στα σχέδια μετατροπής της ΕΛΛΑΔΟΣ σε σταλινικό Κράτος. Σε Κράτος Αθέων και Πολεμίων της Εκκλησίας του Χριστού. Να διαφυλάξουμε τα ζώπυρα της Ιερής μας Πίστεως και Παραδόσεως.
Με τη δύναμη του Θεού, η Ελλάδα θα τα καταφέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου