23 Μαΐου 2012

Το φάουλ του Πάνου Καμμένου που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο!

Το μήνυμα στο twitter και η παρουσία στην κηδεία του δημάρχου που είχε "παντρέψει" το ζευγάρι των ομοφυλοφίλων


Αγαπημένε μου φίλε καλό ταξίδι αγάπησες το Αιγαίο τήν Τήλο σου τα Δωδεκάνησα καί σε αγαπήσαμε όλοι φίλοι, σύντροφοι καί αντίπαλοι .
Με πολύ αγάπη καί σεβασμό σε ευχαριστώ για τα χρόνια που περάσαμε μαζί και γιά τόν αγώνα σου γιά το ακτοπλοϊκο ισοδύναμο, δέν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Πάνος 



Δεν πήγε απλώς στην κηδεία του δημάρχου Τήλου που είχε τελέσει τον πρώτο "γάμο" ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα, αλλά ανέβασε και μήνυμα στο twitter... Δεν κρίνουμε την προσωπικότητα του εκλιπόντος. Άλλωστε θα τον κρίνει ο Θεός, όπως τον καθένα μας. Κρίνουμε τις ιδέες του και τις πράξεις, που προκάλεσαν και σκανδάλισαν τον ορθόδοξο χριστιανικό κόσμο. Το φάουλ του Πάνου Καμμένου αν και πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, εξακολουθεί να αποτελεί "μελανό" σημείο για κάποιον που εμφανίζεται με συμβολικές κινήσεις ως φίλος της Εκκλησίας. Προφανέστατα τα όσα έσερνε στην Εκκλησία-πριν από τους "γάμους" των ομοφυλοφίλων ο μακαρίτης δήμαρχος Τήλου-είναι για τον Πάνο ψιλά γράμματα!


Δείτε τι γράφτηκε στο τότε φιλικό προς τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" blog (Πατήστε ΕΔΩ)

1 σχόλιο:

  1. Άκου τώρα να δεις τι έγινε. Επειδή ο Ελικοπτεράκιας αποφάσισε να αφήσει για λίγο το αγαπημένο του χόμπι, για να μην προκαλεί τόσο ξόφθαλμα, άρχισε να περνάει τις ελεύθερές του ώρες με μπανάλ ασχολίες όπως η Ελληνική ΤV. Και μετά από λίγες μέρες έχει πάθει την πλακάρα του με το πόσοι άμφι-ομο-μετρο-δεν-ξέρουν-τι-τους-γίνεται-σέξουαλ έχουν βρει θαλπωρή στα ραδιοκύματα-περιουσία του Ελληνικού λαού. "Ρε αργόμισθε, εσύ που ήσανε χρόνια στο κουρμπέτι, πότε αφήσανε τον κάθε που μαστιγώνει το δελφίνι να βγαίνει φόρα παρτίδα στην τελεόραση?", "Μα πρόεδρα, εδώ και χρόνια τους νταντεύουμε τους καλιαρντούς, είναι πλέον αναγνωρισμένη κοινωνική ομάδα." "Δηλαδή...παίζουν ψηφαλάκια???"... κι εκεί είναι που οι κόρες των ματιών του μετατράπηκαν σε κάλπες, όπως γίνεται με το σήμα του δολαρίου στα καρτούν, και άναψε ένα τεράστιο θαυμαστικό πάνω από το κεφάλι του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή