3 Ιουνίου 2012

ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΧΗΤΟΥ...

Βασίλης Χήτος: "...ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ"!!!

Φουσκωμένος σαν...παγώνι, αναψοκοκκινισμένος και πανικόβλητος ο υποψήφιος βουλευτής του Καμμένου, ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος, δεν άντεξε και... "ξέρασε" το μυστικό της πολιτικής κίνησης των "Ανεξάρτητων" Ελλήνων. Δηλαδή να ανακοπεί η πορεία της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά και να ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και οι αντι-εκκλησιαστικές και αντεθνικές συνιστώσες του! Η φράση που επαναλάμβανε διαρκώς ο Χήτος, ρίχνει τις μάσκες για τις επιδιώξεις του κόμματος Καμμένου που είναι ενταγμένος στο "λόμπυ της δραχμής" και της εθνικής καταστροφής: "ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ"!!!


Για λεπτομέρειες ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαστε σοβαροί εσείς... όπως και ο Χήτος σας! Έτοιμοι για συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ, και τις αντιεκκλησιαστικές και αντεθνικές συνιστώσες του. Οι μάσκες έπεσαν. Αποκαλύφθηκε ο ρόλος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων".

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι το κακό, ότι παραέχουμε πάρει στα σοβαρά ένα πολιτικό κατεστημένο που κυριαρχείται από ψευτοπατριώτες παλιάτσους στυλ Καμενοκουϊκοχήτυδων και τρέντυ μαοϊκούς τσαρλατάνους στυλ Θιάσου Αλεξέι Τσιπρανδρέου.

      Διαγραφή