9 Ιουνίου 2012

Στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στην Εκκλησία-Συναντήθηκε με το μητροπολίτη Πατρών-Μίλησε στο Επιμελητήριο, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και δήλωσε:"η εισβολή των παράνομων μεταναστών θα σταματήσει"


Την ειλικρινή και αμέριστη υποστήριξή του στο έργο που επιτελεί η Εκκλησία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς στη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο. Νωρίτερα από το βήμα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, έκανε ειδική αναφορά στη δολοφονία του 30χρονου...
Θανάση Λαζανά καθώς και στο πρόσφατο περιστατικό με τις 36 μαχαιριές που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της η 82χρονη Ρεγγίνα Παπανδρέου.
Με αφορμή τα δύο αυτά περιστατικά ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Θέλω να ξέρετε ότι η εισβολή των παρανόμων θα σταματήσει. Η δημοκρατία χρωστάει στον πολίτη προστασία και ασφάλεια και αυτό το χρέος της πολιτείας θα είναι το πρώτο που θα ξεχρεώσουμε».
Πέραν του θέματος της παράνομης μετανάστευσης ο κ. Σαμαράς άκουσε τους τοπικούς Φορείς να του περιγράφουν με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, την έξαρση της ανεργίας, καθώς και την εγκατάλειψη πολλών αναπτυξιακών έργων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, στάθηκε ιδιαίτερα στο «λουκέτο» που μπήκε στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, ζητώντας να υπάρξουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις με στόχο την ακύρωση της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας.
Παράλληλα ο κ. Μαρλαφέκας ζήτησε αναθεώρηση του ΕΣΠΑ και υλοποίηση όλων των έργων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα όπως: Η Ολυμπία Οδός, η σιδηροδρομική γραμμή Κορίνθου-Πατρών, η Ιόνια Οδός κ.α. Επίσης ζήτησε την ένταξη στο ΕΣΠΑ της έλευση του Φυσικού Αερίου, του εμπορικού λιμανιού της Πάτρας καθώς και του Αυτοκινητοδρομίου.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε και τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα και συνομίλησε με τους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου