2 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Πολιτικό κόμμα ή Παραθρησκευτική Σέκτα των «Ιεχωβάδων το κόμμα: «Δημιουργία, ξανά!»;


Πολλοί εξεπλάγησαν με τα περιέργως ψηλά ποσοστά που κατέγραψε το «Δημιουργία, ξανά!» του Θάνου Τζήμερου, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό και ίσχυσε και στην περίπτωση της Δράσης), αλλά κυρίως στην επαρχία. Σε περιοχές με μηδενική προβολή και...ανύπαρκτα ικανά στελέχη ή προσωπικότητες ο Τζήμερος τα πήγε πολύ καλά για πρώτη φορά... Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Η εξήγηση μας ήρθε από (πατήστε ΕΔΩ)

4 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η απάντηση του ίδιου του κου Τζήμερου:
    Ήξερα ότι η λάσπη είναι από τα κύρια "όπλα" των πολιτικών συμμοριών. Να που οι καλοθελητές μην έχοντας άλλον τρόπο να μας αντιμετωπίσουν, την επιστρατεύουν: με ρώτησαν 5-6 άνθρωποι σήμερα αν ανήκω σε μια αίρεση, γνωστή για τον συντηρητισμό και για τις κωμικές δοξασίες της. Διαπίστωσα ότι κάποια παραεκκλησιαστικά sites, διαβάζοντας τις θέσεις μας για πλήρη ανεξαρτησία κράτους & εκκλησιών και για κατάργηση του χουντικού νόμου περί προσηλυτισμού σκέφτηκαν ότι αυτό είναι ένα καλό κόλπο για να με "χτυπήσουν". Δεν σκέφτηκαν (;) όμως, οι γελοίοι, ότι η συγκεκριμένη αίρεση είναι πασίγνωστο ότι: α) απαγορεύει στους πιστούς της να συμμετέχουν στην πολιτική (προφανώς δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο ταυτοχρόνως) β) αρνείται την στρατιωτική θητεία (είμαι ο μόνος από τους πολιτικούς "αρχηγούς" που υπηρέτησε κανονικά φαντάρος 21 μήνες σε μάχιμες μονάδες και όχι σε γραφεία του Πεντάγωνου) και γ) απαγορεύει την μετάγγιση αίματος (ενώ εμείς οργανώνουμε τράπεζα αίματος για τα μέλη της Δημιουργίας). Φαίνεται ότι η "αγάπη για τον πλησίον" μετατρέπεται σε "συκοφαντία για τον πλησίον" όταν αυτός πλησιάσει πολύ στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δούμε τώρα και τη φωτογραφία του 1985. Όταν ο Τζήμερος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Στα χιόνια, κρατώντας το όπλο του...

    https://docs.google.com/open?id=0B8Lv1yk2cmn9dmRRQnhRVGlxUmc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας παραπέμπω στις ολοκληρωμένες απαντήσεις που έδωσε το blog μας, με σχετικές δημοσιεύσεις στη σελίδα μας στο FACEBOOK. Σας παραπέμπω και στο άρθρο του μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, για το ρόλο των κομμάτων που αντιστρατεύονται την Εκκλησία. Και στα κόμματα αυτά περιλαμβάνεται το κόμμα Τζήμερου και Μάνου.
    Σχετικά με τη... φωτογραφία του κ. Τζήμερου από το στρατό (ξέρετε πόσες φωτογραφίες φτιάχνω εγώ και να εμφανίζομαι με...μπαζούκα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία, αφού ο κος Τζήμερος δεν κινείται εχθρικά προς την Εκκλησία και δεν στηρίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο από αιρέσεις, ας αποσύρει το φληνάφημα του προγράμματός του περί προσηλυτισμού. Ή και αυτή η δήλωσή του είναι στο περίπου όπως με το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή