10 Ιουνίου 2012

Εγκάρδια συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό-"Η επίσκεψή σου κ. Σαμαρά δείχνει την ευλαβική σου διάθεση και το πώς θα διακονήσεις το έργο που θα σου αναθέσει ο Λαός", είπε ο Μητροπολίτης Γερμανός (Παρακολουθήστε το ΒΙΝΤΕΟ με την επίσκεψη και τη συνομιλία Προέδρου ΝΔ και Μητροπολίτη)

«Σεβασμιότατε παρακολουθώ και γνωρίζω το έργο σας εδώ και πολλά χρόνια. Από την περίοδο ακόμα των σεισμών της Καλαμάτας»,είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς προς τον Μητροπολίτη Ηλείας κ Γερμανό, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν το πρωί στο επισκοπικό μέγαρο.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έφθασε στις 11:00 το πρωί και στην είσοδο των γραφείων της Μητρόπολης τον περίμενε ο κ Γερμανός που αφού τον αγκάλιασε και τον καλωσόρισε, τον συνόδευσε στο χώρο του γραφείου του. 
Εκεί κατά την διάρκεια  της συνάντησης που είχαν ο Μητροπολίτης Ηλείας αναφέρθηκε στην σημασία που είχε η επίσκεψη του κ Σαμαρά στα γραφεία της Μητρόπολης καθώς επίσης και στον Πύργο. "Η ευλαβική σου επίσκεψη στο μητροπολίτη-είπε ο κ. Γερμανός δείχνει την ευλαβική διάθεσή σου και το πώς θα διακονήσεις το έργο που θα σου αναθέσει ο Λαός..."

Ο κ Σαμαράς μίλησε για το έργο του κ Γερμανού καθώς επίσης και για την γνωριμία τους που κρατά αρκετές δεκαετίες.
                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου