9 Ιουνίου 2012

Δραγασάκης προς Αυτιά: Ο αγώνας είναι ταξικός και εθνικός...

Απίστευτη αρλουμπολογία από το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Και τρελό "γλύψιμο" απ΄τον Γιωργάκη του Αλαφουζέϊκου, που απέφυγε να του τρίψει στα μούτρα τα ντοκουμέντα της ντροπής!


"Υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ" τον έλεγε και τον ξανάλεγε, καθώς ο κ. Δραγασάκης στο στούντιο του ΣΚΑΙ κινούνταν στον μόνιμο πιά "αστερισμό" της θολούρας για την επόμενη ημέρα. Και δεν είναι μόνο αυτό, ότι δηλαδή είχαν ξεραθεί στα γέλια οι...
οικονομολόγοι και οι... πολιτικοί αναλυτές, καθώς τον άκουγαν να αντιγράφει στο "γόνατο" και χωρίς ταυτότητα τις προτάσεις Σαμαρά για οικονομική ανασυγκρότηση. Ο Δραγασάκης το πέταξε το "τσιτάτο". Ο αγώνας-είπε- είναι ταξικός και εθνικός!
Ο Αυτιάς το "μούγκωσε" και δεν του είπε τίποτε. Ούτε για το σπίτι του "λαϊκού" Αλέξη στα Βόρεια Προάστια, ούτε για τις αθλιότητες του Συνασπισμού που ονομάζει τα Σκόπια...Μακεδονία για να μη δυσαρεστηθεί το προοδευτικαριό. Μιλάνε δηλαδή για ταξικό αγώνα, αυτοί που κάνουν καραμπινάτη αστική ζωή και για εθνικό αγώνα, επίσης, αυτοί που ακολουθούν φιλοσκοπιανή και φιλοτουρκική πολιτική.
Αλλά, ο κύριος Αυτιάς θα μπορούσε να ρωτήσει πχ τον κ. Δραγασάκη και για τα περί ένοπλου αγώνα που οραματίζονται τα στελέχια των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Ή για τις αφίσες με τον Κινέζο Μαοϊκό στρατιώτη που πατάει με την αρβύλα του τον εσταυρωμένο Ιησού. Δεν τον ρώτησε για όλες αυτές τις μανιώδεις ιδεοληψίες που έχουν τα "γκρουπούσκουλα" της παρισινής Κομμούνας!!!!


Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις είδες Γιωργάκη;

Η αφίσα της ντροπής: Από τις αγαπημένες φωτογραφίες του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού στην προσωπική του σελίδα στο facebook!



Όταν οι Συριζαίοι ονομάζουν το μόρφωμα των Σκοπίων "Δημοκρατία της Μακεδονίας"!



Ο ένοπλος αγώνας της Κομμούνας που ονειρεύεται ο Γιάννης Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ! Θέλουν να μας κάνουν Κούβα ή Βόρεια Κορέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου