14 Ιουνίου 2012

Εγκαταλείπουν το κόμμα Καμμένου στη Μακεδονία και στη Θράκη!

"Βόμβα" η δήλωση Χήτου στην εκπομπή του Χίου, ότι προτιμούν τον ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά - Θεωρούν τον Καμμένο "δεκανίκι" του Τσίπρα και των συνιστωσών, που ονομάζουν τα Σκόπια "Μεκαδονία" και την ελληνκή Θράκη "τουρκική".

Εφιάλτης για τον Πάνο Καμμένο γίνεται τις τελευταίες ώρες η λαϊκή μεταστροφή προς τη Νέα Δημοκρατία, από οπαδούς και στελέχη που είχαν προσχωρήσει στους "Ανεξάρτητους Έλληνες". Η προπαγάνδα της "ελληνορθοδοξίας" χάνει έδαφος και ραγδαία είναι η μεταστροφή, μετά την αποκάλυψη ότι το συγκεκριμένο κομματίδιο-που είχε ως στόχο να ανακόψει την πορεία του Σαμαρά προς την εξουσία-φαίνεται να αποτελεί "δεκανίκι" του ΣΥΡΙΖΑ και των ανθελληνικών συνιστωσών που ήδη ονομάζουν τα Σκόπια "Μακεδονία". Μεγάλη φωτιά άναψε
και η σημερινή αποκάλυψη ότι προβεβλημένα στελέχη του Καμμένου, όπως ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος, επιμένει να δηλώνει ότι "προτιμάμε τον Τσίπρα από το Σαμαρά", όπως άλλωστε είχε πεί και από τηλεοράσεως στην εκπομπή του Στέφανου Χίου. Οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες που βλέπουν τι ακριβώς πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν μπορούν να κατανοήσουν την προεκλογική τακτική των λεγόμενων "Ανεξάρτητων Ελλήνων", αλλά θέλουν να ανακοπεί η πορεία του κόμματος Τσίπρα. Ιδιαίτερα μετά την ενέργεια υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, να ονομάζουν την Θράκη..."τουρκική".
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι μητροπολίτες της Βόρειας Ελλάδας, από τη Μακεδονία έως τη Θράκη, έχουν σημάνει συναγερμό για τον επικείμενο εθνικό κίνδυνο. Το ίδιο πράττουν και οι εκατοντάδες Αγιορείτες Πατέρες, που θεωρούν ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μπορεί να ανακοπεί μόνο με την μαζική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, αφού η ψήφος διαμαρτυρίας στα μικρά κόμματα ενισχύει την αριστερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου