13 Ιουνίου 2012

Ο Καμμένος, ο Ζώης και η...κάρτα του πολίτη!

Μιά "ξεχασμένη" δήλωση του βουλευτή Λάρισας των ΑΕ, όταν συμφωνούσε με την κυβέρνηση Παπανδρέου για την..."πιλοτική" εφαρμογή της Κάρτας του Πολίτη, παρά τις αντιδράσεις της Εκκλησίας και των Ορθόδοξων Χριστιανών!
Ρωτάμε τον βουλευτή Χρήστο Ζώη, που είναι πρωτοπαλίκαρο του "σούπερ Ορθόδοξου" Πάνου Καμμένου: Θυμάσαι "ανεξάρτητε" τις δηλώσεις σου υπέρ της "δοκιμαστικής" εφαρμογής της περιβόητης ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, με τους κωδικούς του Αντίχριστου και το ηλεκτρονικό φακέλωμα-σφράγισμα των Ελλήνων; 
Γιατί (επειδή ο καθένας έχει την ιστορία του και τα γραπτά μένουν) ανακάλυψα στο...
πανίερο ηλεκτρονικό αρχείο μου, μια δήλωση που είχε κάνει ο κ. Ζώης το 2011 (σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων), όπου συμφωνούσε με τα σχέδια της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου για "πιλοτική" εφαρμογή της περιβόητης κάρτας!
Ιδού τι έλεγε ο κ. Ζώης του κ. Καμμένου, για το επίμαχο ζήτημα: (τα υπογραμμισμένα έχουν το...ζουμί)


 «Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, αξιοποιώντας την εξέλιξη και τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία, οφείλει να θέτει στη διάθεση του πολίτη εργαλεία που θα βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και θα τον εξυπηρετούν αποτελεσματικότερα, γρηγορότερα και φθηνότερα....


Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, οφείλει να αξιοποιήσει τη διεθνή εμπειρία για να αντιμετωπίσει και να προλάβει ό,τι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ελευθερίες και δικαιώματα των πολιτών και ταυτόχρονα να τους πείσει και να καθησυχάσει τους φόβους τους.
Και αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μία μεταβατική και δοκιμαστική ταυτόχρονα περίοδο, με πιλοτική εφαρμογή της πρότασης του Υπουργείου Εσωτερικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου