5 Ιουνίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: "Το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει αγάπη, πίστη και πείσμα για αγώνα"! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέστη στην Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Ν. Κηφισιάς-Έγινε δεκτός με αγάπη και ευχές από τον ιερό κλήρο και τους πιστούς-Ασπάσθηκε το χέρι του μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, ο οποίος τον προσφώνησε.

Στον κατάμεστο από πιστούς, πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Νέα Κηφισιά, βρέθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, στην οποία προέστη ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος. 



Ο κ. Σαμαράς άναψε κερί, προσκύνησε ευλαβικά την εικόνα της Αγίας Τριάδος, ενώ ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Σέργιος, τον οδήγησε στο χώρο του σολέα. Ο Πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας έμεινε στο ναό μέχρι το τέλος της Θείας Λειτουργίας και ασπάσθηκε το χέρι του μητροπολίτη. Ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στον κ. Σαμαρά, τον παρότρυνε να συνεχίσει να αγαπά και να στηρίζει την Εκκλησία, αλλά και να αφουγκρασθεί τα προβλήματα του λαού και να βοηθήσει, όταν με τη δύναμη του Θεού αναλάβει την εξουσία.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό κατά την έξοδό του από το ναό και δήλωσε με νόημα "το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει αγάπη, πίστη και πείσμα για τον αγώνα"!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου